Faqja fillestare
 

Departamenti për Nëna dhe Fëmijë

Shefat e Reparteve

Reparti i Pediatrisë

Emri: Dr.Ymrane Celina                                                             

Pozita: Shefe e Repartit

Telefoni: +386 49 769854

Email:drymran_celina@hotmail.com

Ymran.jpg

Emri: Fidan Paqarizi

Pozita: Kryeinfermiere e Repartit

Telefoni: +386 49 769684

Email: fpacarizi60@gmail.com

Fidan Paçarizi.JPG

Reparti i Gjinekologjisë

Emri: Dr Adem Kafexholli                               

Pozita: Shef i Repartit

Telefoni: +386 49 769672

Email: drademkafexholli@hotmail.com

Adem Kafexholli.JPG

Emri: Zahe Delija

Pozita: Kryeinfermiere e Repartit

Telefoni: +386 49 769691

Email: 

Zahe Delijaj.JPG

Reparti i Obstetrikës (Salla e lindjes)

Emri:Dr. Sebajdin Gjini                                                                  

Pozita: Shef  i Repartit

Telefoni: +386 49 769789

Email: sebajdingj@hotmail.com;

Dr Sbajdin Gjini.JPG

Emri: Leonora Hoxha

Pozita: Kryeinfermiere e Repartit

Telefoni: +386 49 769690

Email: h.leonora2@gmail.com

Leonora Hoxha.JPG

Reparti i Neonatologjisë

Emri: Dr.Pakize Topojani                                                       

Pozita: Shefe e Repartit

Telefoni: +386 49 769894

Email:pakizemisolli@gmail.com

Pakize Misolli-Topojani.JPG

Emri: Shqipe Zherka

Pozita: Kryeinfermiere e Repartit

Telefoni: +386 49 769693

Email:

shqipe.JPG